Leloo.net
LelooClub
Jedinstveni proizvod na tržištu! Dodatna aplikacija koja ima za zadatak sortirati Vaše poslovne partnere, članove, suradnike itd…
LelooTS
Tournament system je napredna web aplikacija za organzaciju natjecanja u borilačkim sportovima.
LelooGold
Ovaj paket je superioran proizvod, top prezentacija s najsuvremenijom Internet trgovinom, čini ovaj proizvod snom svakog poduzetnika.
LelooDiamond
Ovaj paket je, kako mu ime i kaže, brušeni dijamant suvremenog poslovanja.
Svekolike mogućnosti omogućavaju lako obavještavanje, informiranje svih članova Vaše aplikacije putem e-maila, SMS-a, SMS-maila, telefona itd… Dokazano omogućava 70% povećanje profita u ciljanim djelatnostima ako se primjenjuje na odgovarajući način i prema parametrima modernog poslovanja. Dovoljno je kontaktirati ovlaštenog Leloo agenta i dogovoriti sastanak a aplikacija je spremna za aktivaju odmah!
Tournament system je napredna web aplikacija za organzaciju natjecanja u borilačkim sportovima.

Opis Cijena
Licenca za korištenje online portala (jednokratno po natjecanju) 500,00 kn +PDV
Postavljanje turnira, online prijave, telefonska i e-mail podrška, izrada ždrijeba prije turnira 250,00 kn + PDV
Izmjena/izrada ždrijebova na dan turnira - (po svakom prijavljenom startu na natjecanju) 1,00 kn + PDV
Operater na turniru (8 sati/dan) 500,00 kn
Operater na turniru (u slučaju da natjecanje unutar jednog dana traje duže od 8 sati, naplaćuje se svaki dodatni sat) 50,00 kn
Pristup internet/dan (u slučaju da organizator ne osigura isti) 50,00 kn + PDV
Putni troškovi (operater može sa sobom povesti do 3 osobe). 2 kn/km + cestarina

Način plaćanja: prije početka turnira.
Napomena: Svaki angažman izvan cjenika se dogovara posebno.

Brošura (hrvatski)
Prikaz borbi (kružni sistem)
Prikaz borbi (po borilištima)
Kupovinom Leloo Gold paketa imate priliku postati vlasnikom najsuvremenijih web stranica na tržištu uz maksimalnu isplativost jer uz ovako kvalitetan proizvod investicija se vraća u vrlo kratkom periodu. Što morate učiniti da biste postali vlasnikom Leloo Gold paketa? Dovoljno je kontaktirati ovlaštenog Leloo agenta i dogovoriti sastanak. Nakon što se dogovorite oko svih parametara, Vaše stranice će biti dostupne u najkraćem mogućem roku.
Ultimativna web aplikacija koja pokriva sve, od prezentacije, web trgovine, do turizma i ugostiteljstva s neiscrpnim mogućnostima najsuvremenijeg portala. Ova aplikacija ima zadatak da se prilagodi korisniku ma kako zahtjevan on bio. Što morate učiniti da biste postali vlasnikom Leloo Diamond paketa? Dovoljno je kontaktirati ovlaštenog Leloo agenta i dogovoriti sastanak.