Leloo.net
O nama
Leloo je sinonim za ekstremno kvalitetne internet aplikacije koje su prilagodljive potrebama tržišta te jamstvo uspješnosti bilo kojeg pravnog ili fizičkog subjekta. Leloo je nastao u suradnji sa svim relevantnim čimbenicima uključujući i najnovije Microsoft tehnologije a kao produkt niza stručnjaka iz nekoliko polja djelovanja.
Zašto Leloo?

Zato jer Leloo pokriva 100% potrebe tržišta. Bilo da ste početnik ili profesionalna korporacija. Leloo je spreman za najveća dostignuća.

Uvijek Leloo!

Leloo je nastao onog trenutka kada je nastao INTERNET kao globalna paketna podatkovna mreža. Počeci vode u 1969 godinu gdje stasava kao vojno komunikacijska mreža. Pojednostavljena verzija interneta se počela širiti 80-tih godina dok je 90-tih godina postala dio svakodnevice diljem svijeta. Slijedom internet evolucije evoluira i Leloo te od proizvoda za tada neutvrđene svrhe ulazi u komercijalne vode prateći najsuvremenije tehnologije današnjice isključivo za probrane klijente.

Leloo je danas proizvod dostupan i prilagođen Vama i upravo okolnostima i podnebljima u kojima jeste.

Kada se danas odlučite za Leloo proizvod odlučili ste se za trajno rješenje koje će se prilagođavati Vama i tržištu upravo onako kako će se mijenjati tijek evolucije najsuvremenijih IP tehnologija

Zastupnik za Leloo za područje Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore je tvrtka Finesa d.o.o.